20130711

Salam Ramadhan 1434 Hijrah


Assalamualaikum WBT

Tidak berada di kawasan blogger ini sudah sekian lamanya. Hari ini barulah dapat luangkan masa sedikit bersama blog tercinta. Maaf para pembaca kerana lama tak update. Sibuk di KUIM itu yang tak sempat nak update tu. Macam2 program dan macam2 pengalaman baru ditimba aku. Mudah-mudahan Allah redha dan berkati segala apa yang kita lakukan di duniaNya yang sementara ini.

Oh rasanya masih tak terlambat lagi untuk aku mengucapkan selamat menunaikan ibadah Puasa dalam bulan Ramadhan iaitu salah satu daripada rukun Islam kita. 
Semoga ramadhan kali ini lebih baik lebih bermakna untuk kita daripada ramadhan2 sebelumnya. BARAKAH! Bulan Ramadhan adalah penghulu segala bulan. Bulan yang penuh dengan amal ibadat. Sama2lah kita menambahkan amalan2 kita di dalam bulan penuh BARAKAH ini. InsyaAllah

Alhamdulillah wa Syukurillah, Sampai juga kita sekali lagi dalam bulan Ramadhan. Aku bersyukur kerana dapat bersama keluarga pada Ramadhan pertama ini, Sebab tahun lepas tidak dapat bersama keluarga pada awal Ramadhan, Akhir2 Ramadhan barulah pulang. Kerana sibuk di KUIM. Hehe. Apa pun selamat berpuasa! :)

Satu lagi pesanan saya, Allah Maha Mengetahui tentang hamba2Nya, Janganlah kita sombong pada Allah, Mintalah petunjukNya berdoalah padaNya tidak kira susah mahu pun senang. Bersyukur kerana kita adalah ISLAM. Alhamdulillah. 

p/s : NAFAS & Bicara Hati ditunda sebentar ya para pembaca. Maaf.

No comments:

Post a Comment