20110531

1Bulan 2Minggu :)

Selama 1Bulan 2Minggu aku menonton seperti yang dibawah ;)
Aku kasi point heh untuk movie2 di bawah ni ahaa :D



( 7.5/10 )
Agak memuaskan :)



( 9.5/10 )
Mannttopppp ! ;D



( 9.5 / 10 )
Terrrbaikkkkk ! Antara filem hantu terbaik di Malaya ;D p/s bagi aku :)




( 8.5/10 )
Boleh tahann :)



( 9/10 )
Furhh menyentuh perasaan sungguh :)



( 8.5/10 )
Sangatt menarikkk ;D




( 9/10 )
Cool sampai lelah aku gelakk cerita ni aha ;D


( 8.5/10 )
Yesss agak menakjubkan ;D



p/s : 8Movie dalam 1bulan 2minggu yeahhh ! Kesimpulannya cerita paling best ialah THOR & SERU ! :D

20110529

Congrats Barca.Man U Chill :)

Tahniah untuk Barcelona yang menang champions league semalam.Okayy Barca the best team in Europe ! Terpegun jugak aku tengok Barca main Semalam.Hampir kecewa aku dengan Man U punya permainan.Takpalah Chill okay Man U ! Aku still support Man U ! Walaupun aku tahu Barca main hebat.Takdanya aku nak murtad2 ni.Kepada Fan2 Man U,Janganlah kerana kalah sekali ni kita kalah selama2nya Geng ! We still have chance lah ! Kita juara England ! Tahun depan ada lagi piala Eropah tu.Takda hal laa kalau nak lebih maju lagi kan !

p/s : Manchester United aku sayang kau ! ;D

20110528

Final Champions League 2011 !

VS


You want to find the Champions Of Europe ? Yess ! Manchester United Will BE ! Man U ! Go for the tittle ! Jangan mudah mengalah ! Balas apa yang Barca dah buat kat kau 2tahun lepas ! We have to beat Them ! Glorriouusss Man United ! ;D

p/s : GLORIOUS !


20110523

Selamat Ulang Tahun ke - 3 AAA :)


Hari ini ulang tahun ke - 3 bagi aku :| aku tak tahu sama ada dia tahu ke tak,tapi aku rasa memang dia tak tahu.takpalah aku ni kan suka berangan-angan.Kadang2 angan2 itulah akan menjadi kenyataan InsyaAllah :) Tapi hari ini 24/5/2011 ! Untuk tahun ke - 3 aku menunggu DIA ;) aku tak kisah.pernah aku kata 'Menunggu bukan masaalah bagi aku' so...Selamat Ulang tahun untuk KITA ecceehhh Mar marr kauu aha :D

p/s : Aku memang rindukan yang lama itu ;)

20110520

Aku terasa 'Rela'


Aku tahu masa itu akan tiba,dan aku tahu itu akan tiba,apa yang aku tahu itu memang akan tiba, Aku 'Rela' Ya Allah :)

Tapi. . . . Aku takkan lupakan 'Itu'.
Macam mana pun aku akan lepaskan tapi InsyaAllah kalau diTakdirkan. . .

InsyaAllah AAA ;) ;) ;)

p/s : Menunggu bukan masaalah bagi Aku :)

Futsal futsal futsal !


Akuuu nakk main futsaaalllllll ! Dah laa gian nii hahaha

Okay itu saja untuk hari ini aha ;D

20110514

Manchester United The Champion Barclays Primier League !






video




Setelah berlilku-liku halangan ! Akhirnyaaa ! Manchester United telah mendapatkan Piala Ke 19 Untuk liga perdana inggeris ! Yeahhh We Are The Championss ! Glorrriouuusss Manchester United ! ;D

Mencarilah sesuatu yang baru .


Aku tak faham remaja zaman sekarang ini ataupun kebanyakannya orang zaman sekarang ni.Yess apa pasal aku kata begitu ? pasal diorang ni semua mencari benda atau perkara semuanyaa yang sama.Means perkataan 'Yang Sama' aku maksudkan itu adalah sesuatu perkara yang membuangkan masa mereka masing2.ada faham ? aku kalau nak terangkan lagi kang ada aku buat macam karangan 350 patah perkataan nanti haha.

Aku cakap bukan untuk mengata sesiapa tapi aku cakap melalui naluri aku jee eccehh naluri nii haha.Ye laa mungkin aku orangnya tidak macam tu tapi aku memang agak pelik ada jugak orang macam ni kat dunia ni kann hahaa belit2 guaa tulis.aha

Okayy apa2 korang2 nak buat pon fikirlah sebelum tu yee.Fikir apa korang buat tu adakah benda atau perkara yang korang2 buat tu baik untuk korang ke tidak ;D

p/s : GoodLuck ;)


20110506

Apa nak cakap heh ?

Assalamualaikum kepada pembaca2 setia Blog aku.
Selamat datang haha.Lol.Woo maaf kepada pembaca yang setia ( konon laa ada pembaca setia ) pasal lama tak update ini blog.Biasalah sibuk dengan kerja laa katakannn..
Haaa ! sebut jee pasal kerja enn aku actually dah berhenti dah.nak dekat 1week jugaklah aku dh
berhenti kerja nii.Almaklumlah adalah sebab2 tertentu aku resign kann.dapat jee gaji terus resign perrghhh Mar marr ish ishh* HAHA.

Okayokayy lets move on.Haa aku tengok dekat wall Fb ramai yang dapat tawaran sambung belajar ke Universiti2 yang gerek2 ! tahniah tahniah buat korang2 yang dapat !. Yang takdapat jangan mudah putus asa go terus cari inisiatif lain yang bolehkan korang terus maju kehadapan.ecceehhh aha :D

Aku ? aku korang tanya pasal aku ? hmm tawaran Form6 ? yess aku taknak masuk haha.bukan apaa aku ada cita2 yang aku nak capai sekarang ni.Nak tau ? ish ishh secret sudaaa laa enn ahaa.
Doa2kan je lah heh kawan2 moga2 aku dapat apa yang aku cita2kan itu.Aminnn ;D

p/s : Wahai cita2 itu ! Tunggu aku ! Wahaha ;D