20090902

Menyanyikan Lagu HatiKu Kau Luka?

Ahaaa kat kelas harini ni ada macam something special sikit kot.(Special ke?)HAHA
Tak tak ni haa masa kat kelas tadi tengah bosan2 cikgu tk masuk,waktu rehat kot,haa ada 15minit.So aku tengok budak2 ni main ceper?Betol kan ceper kan nama dia?Hehe :DD
Apa laa rasa ceper ni dah berzamankan?yang main lg buat apa?ohh nk luangkan masa eh?Ahaaa :))

Okok lepas tu si Nad panggil amar sini jap!.So aku pon jalan terus g meja dia duduk kat kerusi,Then tiba2 dia suruh aku nyanyi lagu HatiKu Kau Luka,Ahahhaa.tapikan memang dah selalu mnyanyi kat kelas,Hee :) Apa arr kau suruh lah berzikir ke bulan ramadhan ni.Ish ish,Eccehh aku ni konon tunjuk baik arr kan*
Lepas tu trus amik lirik haha takhafala lagi,then aku pon nyanyi lah.lepas tu ada 3orang perempuan datang ke meja si nad ni terus aku dikelilingi 5orang wanitaHAHA.tapi selamat ada Asrol dekat ngan aku takdelah aku rasa aku ni playboy.Wakakaka :))Gilalah doe korang suruh aku nyanyi banyak kali lak tu,habis tekak aku kering je kan.Air air mana?haha.nasiblah puasa kalau tk aku dh suruh korang satu2 belanja aku air kotak.Haha.dah tu aku ingat lepas ni masa uztazah,so aku pon blah laa kan ada ke bulan2 puasa ni dekat2 ngan perempuan?subhanallah.Insaf kejap*HAHA
Okay harini tu je yang ada.

p/s : Nak air boleh?haus haus :DD

2 comments:

  1. gile arhh amar!
    smpai ade org pgl ke meje suroh nyanyi 1
    HAHAHA XD

    ReplyDelete