20090725

Rutin Harianku Yang Tak Berapa Indah.

Yaaarhhh lama jugak tak update ini blog haha.

Hmm.nak cerita apa eh?okay sepanjang aku tak update blog ni pon takde cerita menarik pon.
Hari hari sekolah.pagi bangun mandi siap siap naik van pergi sekolah bukak buku belajar.cikgu takde amik peluang la apa lagii membuta la kan.cikgu masuk belajar balik.haha.masa rehat duduk kat kelas jee malas nak turun rehat save money beb!haha.masa rehat kalau pengawas(pengganas)takde so apa lagii tidoo je lah lagii.haha.dah habis waktu rehat bangun belajar belajar lagii bunyi jee loceng nak balik apa lagii.bersuka ria lah aku kan nak balik boleh online nanti.Muahaha :))

Balik balik pukul 1.05 keluar sekolah tunggu van sampai masyaallah lamanya ya amat pukul 1.30 barulah sampai pakcik van ku itu.haha.Balik balik tengok ibu masak apa.kalau sedap dah tentu tentu lah makan.kalau tak sedap pon apa lagi mencekik jee laa,perut dah tak tahan dah kan.haha.lepas makan mandi manda solat semua apa lagi.masuklah bilik check hanphone mana tau ada txt ke cal ke kan.lepas tu pergilah on pc nii apa lagii online timee laahh!.heeeee.Onl dari pukul 2.30 sampai lah pukul 5.Haha.gila lama tak aku onl?haha :DD
Then petang selalunya pergi joging dengan uncle dan aunty sblh ni tapi seminggu 3 or 4 kali je laa.Lepas tu pukul 6.30 balik la rumah mandi mandi semua pukul 7.30 solat solat time
Malam pukul 8.30 belajar sambil txtting dengan kawan sampai pukul 10
10.30 pulak apa lagii membutaa laa balikkk.HAHA

Haaa.ini lah rutin harian aku.tapi kadang kadang berubah jugak laa takkan hari2 nak sama jee kan apa yang kita buat.hehe.So apa yang kurang korang tegurtegur lah aku yee.Muahaha :))
Byeeeeeee :DD


1 comment:

  1. hoho
    kat skola x mkn
    kat rmh trus jadi buayaa~
    hahaha

    ReplyDelete